Aygo X

Vanaf € 15.990

op bestelling

Groot nieuws in een kleine verpakking. De Aygo X is een compacte auto die heel wat in zijn mars heeft. Hij tart de norm, biedt het vertrouwen van een hoge crossover, maar heeft de exclusieve kenmerken van een stadsauto. 

De populairste crossover van de stad

Met het gedurfde en onmiskenbare ontwerp van de Toyota Aygo X wordt de stad een beetje spannender. De bi-tone carrosserie straalt originaliteit uit en duidt op een speels karakter. De opvallende 18-inch lichtmetalen velgen en overmaatse wielkasten geven de Aygo X een breder postuur, dat voor een zelfverzekerde aanwezigheid zorgt. De karakteristieke LED-koplampen werpen onder alle omstandigheden een krachtige lichtbundel op de weg.

Benzine

4.8 l/100 km

110 g/km

Boek een testrit

Vanaf € 15.990

€ 139 /maand

op bestelling

Boek een testrit
Toyota Aygo X
Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.

Een testrit aanvragen

Aygo X

Wil je zelf ervaren hoe het is om achter het stuur van je splinternieuwe Toyota te zitten? Aarzel dan niet om een testrit aan te vragen en start jouw onvergetelijke avontuur met je nieuwe Toyota-wagen!

Contactgegevens

Testrit aanvragen
Nieuwsbrief
Privacy