Ons aanbod oldtimers

Toyota Holvoet verkoopt ook verschillende zorgvuldig geselecteerde oldtimers. Van elegante klassiekers tot stoere iconen, elk voertuig ademt geschiedenis en karakter. Ben je op zoek naar een stijlvolle Celica Flat Light, een legendarische Mazda coupé of een charmante vintage Austin Healy? Bij Toyota Holvoet vind je het allemaal!

Service, onderhoud en herstellingen

Bij ons kan je terecht voor alles wat met je Toyota te maken heeft. Dit omvat onder andere de aankoop en verkoop van zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen. Kleine en grote onderhoudswerkzaamheden en herstellingen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Bekijk onze services

Onze verkopers

Onze topverkoper Dominic Heymans en mede-eigenaresse Mireille Matthys geven jou met plezier een rondleiding in onze showroom in Dendermonde. Ze laten je kennismaken met alle Toyota-modellen, van de Aygo tot de Landcruiser, van de GT-86 tot de Supra.

Mireille

Mireille Matthys is de leading lady bij Garage Holvoet. Zij is mede-eigenaar en helpt onze klanten met veel plezier verder.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.

Dominic

Dominic Heymans is al 15 jaar Sales Manager bij Garage Holvoet. Door zijn ervaring kent hij de auto’s, de garage en de mensen als geen ander en denkt hij mee met onze klanten.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.