Service, onderhoud en herstellingen

Bij ons kan je terecht voor alles wat met je Toyota te maken heeft. Dit omvat onder andere de aankoop en verkoop van zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen. Kleine en grote onderhoudswerkzaamheden en herstellingen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen

Toyota services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.

Toyota Holvoet logo

Onze verkopers

Onze topverkoper Dominic Heymans en mede-eigenaresse Mireille Matthys geven jou met plezier een rondleiding in onze showroom in Dendermonde. Ze laten je kennismaken met alle Toyota-modellen, van de Aygo tot de Landcruiser, van de GT-86 tot de Supra.

Mireille

Mireille Matthys is de leading lady bij Garage Holvoet. Zij is mede-eigenaar en helpt onze klanten met veel plezier verder.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.

Dominic

Dominic Heymans is al 15 jaar Sales Manager bij Garage Holvoet. Door zijn ervaring kent hij de auto’s, de garage en de mensen als geen ander en denkt hij mee met onze klanten.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.