Terug

Onderhoud

klein en groot onderhoud

Bij ons kan je terecht voor alles wat met jouw voertuig te maken heeft. Dit omvat onder andere de aankoop en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands voertuigen, maar ook kleine en grote onderhoudswerkzaamheden en herstellingen.

Onderhoud van jouw Toyota: waarom kiezen voor ons?

Als trotse eigenaar van een Toyota weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw auto goed te onderhouden. Een regelmatig onderhoud zorgt voor een veiligere en betrouwbare rijervaring, maar het verlengt daarnaast ook de levensduur van jouw auto. Ook kan het bijdragen aan een hogere inruilwaarde, mocht je ooit toch een nieuwe wagen kopen.

Onze vakkundige monteurs zijn speciaal opgeleid om iedere Toyota in topconditie te houden. Benieuwd wat het onderhoud van jouw Toyota bij Holvoet zo bijzonder maakt?

Originele onderdelen en accessoires

Allereerst werken we bij Garage Holvoet alleen met originele Toyota-onderdelen. Op die manier kunnen wij onze klanten steeds de beste kwaliteit bieden en blijft ook de garantie op jouw wagen behouden. Bovendien beschikken we in onze garage over de beste apparatuur, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Dat bespaart jou niet alleen tijd, maar ook geld.

Meer dan standaard onderhoud

Bij Toyota Holvoet doen we meer dan alleen standaard onderhoud. We bieden ook uitzonderlijke services en check-ups aan, zoals bijvoorbeeld aircoservice of winter- en zomercheck. Op die manier zorgen we ervoor dat ook jij perfect voorbereid bent op ieder seizoen.

Scheelt er op een bepaald moment toch iets aan jouw wagen? Dan mag je er zeker van zijn dat onze vakmensen jou meteen helpen, zodat jij snel weer veilig op de baan kunt.

Klaar voor dat onderhoud?

Kortom, voor het onderhoud van jouw wagen ben je bij Toyota Holvoet aan het juiste adres. Of het nu gaat om een klein onderhoud, een groot onderhoud of een speciale service: onze monteurs en techniekers staan voor jou klaar.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom zoveel Toyota-eigenaren voor Holvoet kiezen.

Klein en groot onderhoud

Een afspraak maken?

Heeft je wagen nood aan een herstelling, restauratie of onderhoud? Neem contact op met Garage Holvoet en maak een afspraak!

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen