Nieuwe wagens in stock

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen, maar heb je geen zin om maanden te wachten? Bekijk dan zeker onze stockwagens. Deze gloednieuwe auto’s zijn meteen beschikbaar. Geen vertraging, meteen rijplezier!

Officiële Toyota-dealer regio Dendermonde

erkend sinds 1966

Welkom bij Garage Holvoet, dé plek waar passie en ervaring samenkomen. Als erkend Toyota-dealer in Dendermonde zijn wij jouw betrouwbare gids in de wereld van Toyota. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand.

Ik ben Dominic en ik dompel je met veel plezier onder in de wereld van Toyota, van betrouwbare gezinswagens tot milieuvriendelijke hybrides.

Hopelijk tot snel!

Toyota Holvoet logo

Service, onderhoud en herstellingen

Bij ons kan je terecht voor alles wat met je Toyota te maken heeft. Dit omvat onder andere de aankoop en verkoop van zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen. Kleine en grote onderhoudswerkzaamheden en herstellingen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Bekijk onze services

Onze verkopers

Onze topverkoper Dominic Heymans en mede-eigenaresse Mireille Matthys geven jou met plezier een rondleiding in onze showroom in Dendermonde. Ze laten je kennismaken met alle Toyota-modellen, van de Aygo tot de Landcruiser, van de GT-86 tot de Supra.

Mireille

Mireille Matthys is de leading lady bij Garage Holvoet. Zij is mede-eigenaar en helpt onze klanten met veel plezier verder.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.

Dominic

Dominic Heymans is al 15 jaar Sales Manager bij Garage Holvoet. Door zijn ervaring kent hij de auto’s, de garage en de mensen als geen ander en denkt hij mee met onze klanten.

Vragen of meer info? Stuur gerust een mail.