Terug

gps-update en accessoires

klein en groot onderhoud

Bij Garage Holvoet geloven we dat jouw rijervaring continu verbeterd kan worden. Daarom bieden we verschillende services en accessoires aan die ervoor zorgen dat jouw Toyota altijd up-to-date is. Van gps-updates tot Toyota-accessoires, we hebben alles in huis om jou van dienst te zijn.

gps-updates: vind altijd de juiste weg

Niets is vervelender dan verdwalen tijdens een rit, dus een nauwkeurige en betrouwbare navigatie is van groot belang. Daarom bieden we professionele gps-updateservices voor jouw Toyota. Onze technici zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste kaarten en software-updates, waardoor je moeiteloos de juiste weg vindt.

Toyota-Accessoires

Jouw Toyota is een weerspiegeling is van jouw persoonlijke levensstijl. Daarom kan je bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan Toyota-accessoires. Of je nu op zoek bent naar praktische accessoires zoals dakdragers en bagageboxen, of stijlvolle upgrades zoals lichtmetalen velgen en interieuraccenten, bij ons kun je altijd terecht.

Kom langs bij Garage Holvoet

Onze ervaren technici zijn getraind in de nieuwste technologieën en zijn experts in het updaten van gps-systemen en het installeren van Toyota-accessoires.

Maak een afspraak bij Garage Holvoet en upgrade jouw Toyota!

Een afspraak maken?

Maak vandaag nog een afspraak bij Garage Holvoet. Onze technici en experten staan klaar om je te helpen bij updaten van je GPS en het selecteren van de juiste accessoires voor jouw Toyota.

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen