Terug

Carrosserieherstellingen

Professionele herstellingen voor jouw auto bij Toyota Holvoet in Dendermonde

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe jouw auto in elkaar zit. We stellen kwaliteit en betrouwbaarheid voorop en begrijpen dat niet iedere herstelling even gemakkelijk is. Een autoherstelling kan een uitdaging zijn, maar met ons ervaren team kun je erop vertrouwen dat jouw wagen in goede handen is.

Of het nu gaat om kleine herstellingen, zoals krassen of deuken, of grotere schade na een ongeval, we hebben de expertise in huis om jouw auto weer in zijn volle glorie te herstellen.

Geen tijd te verliezen?
Vraag een vervangwagen aan!

We begrijpen dat wachten totdat een herstelling klaar is, niet altijd ideaal is. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om een vervangwagen aan te vragen. Op die manier kun je gewoon doorgaan met jouw dagelijkse activiteiten en ondervind je geen hinder tijdens de herstelling van jouw wagen. Bij Toyota Holvoet zorgen we ervoor dat jij kunt blijven rondrijden, zelfs als jouw auto tijdelijk buiten gebruik is.

Laat je auto herstellen bij Toyota Holvoet

Als gerenommeerde garage in Dendermonde bedienen we ook klanten in omliggende regio’s. Ons team staat klaar om jouw auto met de grootste zorg te herstellen. Van carrosserieherstellingen tot mechanische reparaties, wij hebben de expertise en de middelen om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Contacteer ons vandaag nog voor de herstelling van jouw wagen.

Een afspraak maken?

Deuk, bluts of schade na een ongeval? Neem vandaag nog contact op met Toyota Holvoet voor al jouw autoherstellingen in Dendermonde en de omgeving. Wij herstellen jouw wagen weer in perfecte staat.

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen