Terug

Technische keuring

Moet jouw auto naar de keuring? Wij doen het voor jou!

De technische keuring van jouw auto een belangrijk, maar – laat ons eerlijk zijn – tijdrovend proces. Daarom bieden we bij Toyota Holvoet een professionele Technische Keuring Service aan, waarbij we jouw wagen rechtstreeks naar de keuring brengen.

Heb je je wagen die dag nodig? Dan kan je bij ons een gratis vervangwagen aanvragen.

Wij brengen jouw auto naar de keuring

Met onze Technische Keuring Service hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van een geschikte tijd, het wachten in het keuringscentrum of het zoeken naar alternatief vervoer. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis over de keuringsvereisten, zorgen zij er eerst voor dat jouw auto klaar is voor de keuring en voldoet aan alle wettelijke normen.

Gratis vervangwagen

Maak je gebruik van onze keuringsservice? Dan bieden we jou de mogelijkheid om een gratis vervangwagen aan te vragen. Op die manier kun jij jouw dagelijkse activiteiten voortzetten terwijl wij jouw auto naar de keuring brengen en eventuele benodigde reparaties uitvoeren. Met onze vervangwagens ben je altijd in beweging, zelfs als jouw auto tijdelijk niet beschikbaar is.

Reserveren en Kosten

Om gebruik te maken van onze Keuringsservice moet je vooraf een reservering te maken. Op die manier kunnen wij jouw keuring perfect inplannen en ervoor zorgen dat alles vlot verloopt. De kosten voor onze service bedragen € 155 inclusief btw. Deze prijs omvat het nazicht voor keuring, de verplaatsing van jouw auto en de kost van de keuring zelf.

Maak nu een afspraak voor jouw technische keuring bij Toyota Holvoet!

Een afspraak maken?

Bespaar jezelf tijd, moeite en stress en laat een van onze ervaren monteurs jouw wagen naar de keuring brengen. Vraag een vervangwagen aan en laat je volgende keuring vlekkeloos verlopen. Contacteer ons vandaag nog en maak een afspraak.

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen