Terug

Autobanden en stockage

Veilig op weg met de beste autobanden en bandenservices

Of je nu op zoek bent naar zomerbanden of winterbanden, wij hebben de oplossing en de expertise in huis om jouw voertuig klaar te maken voor ieder seizoenen. En dat is niet alles – we bieden zelfs een handige bandenstockage aan in ons eigen bandenhotel!

Zomerbanden en winterbanden

De zomers worden steeds warmer, waardoor het belang van goede zomerbanden alsmaar belangrijker wordt. Bij Garage Holvoet hebben we een uitgebreid assortiment aan zomerbanden van topkwaliteit, ontworpen om optimale prestaties te leveren bij hogere temperaturen. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste banden voor jouw auto, zodat jij soepel en veilig kunt rijden naar elke zomerse BBQ.

Bandenstockage in Dendermonde

We weten dat niet iedereen de ruimte heeft om zijn winter- of zomerbanden zelf te stockeren. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun banden veilig en gemakkelijk op te slaan in ons bandenhotel. Of het nu gaat om winterbanden of zomerbanden, wij zorgen ervoor dat ze op de juiste manier worden bewaard, zodat ze in optimale conditie blijven voor het volgende seizoen.

Bandenservice: van aankoop tot opslag

Bij de aankoop van een nieuwe of tweedehands Toyota kun je bij ons ook meteen je winterbanden aanschaffen en ze veilig laten opslaan in ons bandenhotel. Wanneer de winter aanbreekt, staan we klaar om je winterbanden te monteren terwijl we jouw zomerbanden veilig opbergen.

Banden vervangen? Eén adres!

Of je nu op zoek bent naar nieuwe banden, bandenopslag nodig hebt of gewoon je banden wilt laten vervangen, wij staan voor je klaar.

winterbanden_zomerbanden_toyota holvoet

Een afspraak maken?

Bezoek vandaag nog onze garage in Dendermonde en profiteer van onze uitstekende bandenservices en het gemak van bandenstockage in ons bandenhotel. Neem contact op en ervaar de beste bandenservices in Dendermonde!

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen