Terug

Autoruiten

Vertrouw op onze expertise voor het herstellen en vervangen van autoruiten

Een beschadigde autoruit zorgt voor ongemak en is daarbovenop ook nog eens onveilig. Of het nu gaat om glasschade, een sterretje in je voorruit of andere vormen van schade, wij hebben alles in huis om jouw autoruiten snel te herstellen en indien nodig te vervangen. Met onze uitstekende service en jarenlange ervaring kun je rekenen op vlotte en correcte service.

Herstellen of vervangen

Wanneer je met een beschadigde autoruit bij ons langs komt, dan staan onze monteurs meteen voor jou klaar. Ze onderzoeken of de ruit nog kan worden hersteld of dat vervanging noodzakelijk is. We hechten veel belang aan transparante communicatie en zullen daarom alle opties eerst met jou bespreken, voordat we actie ondernemen. We voeren nooit herstellingen uit zonder jouw toestemming en zorgen dat jij altijd betrokken bent bij het proces. Zo kan je steeds vertrouwen op een eerlijke service.

De autoruitspecialist in Dendermonde

Bij Garage Holvoet hebben we een sterke reputatie opgebouwd als autoruitspecialist in Dendermonde en omgeving. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat jouw autoruit in topconditie blijft.

Maak een afspraak bij Garage Holvoet

Is jouw autoruit beschadigd of heeft deze dringend aandacht nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Garage Holvoet. Onze deskundige monteurs staan klaar om jouw wagen te voorzien van een professionele herstelling of vervanging.

Neem nu contact op met Garage Holvoet en laat jouw autoruit herstellen of vervangen!

Een afspraak maken?

Laat een beschadigde autoruit snel maken. Neem contact op met Garage Holvoet, dé vertrouwde garage in Dendermonde, voor een snelle en betrouwbare service.

Even ontspannen of werken tijdens het onderhoud?

Geniet van onze comfortabele wachtzaal met gratis wifi, werkruimte met mogelijkheid tot laptop aansluiten en bureau. Er is steeds gratis koffie, chocomelk of water aanwezig.

Toyota Holvoet logo

Geen zin om te wachten tijdens het onderhoud?

Vraag een vervangwagen aan en haal je Toyota naderhand weer op.

Vervangwagen aanvragen