bZ4X

Vanaf € 52.320

op bestelling

tweedehands

Volledig elektrisch en aandrijving op alle wielen. De Toyota bZ4X wijst de weg voor de elektrische generatie. Een krachtig en dynamisch SUV-design in combinatie met de beste vierwielaandrijving en een uitstekende elektrische actieradius. De betrouwbare, innovatieve en efficiënte bZ4X heeft een batterij met een bijzonder lange levensduur voor meer gemoedsrust.

Elektrische

Vanaf € 52.320

op bestelling

tweedehands
Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.