Corolla Touring Sports

Vanaf € 31.940

op bestelling

tweedehands

Als we in ons leven altijd naar het volgende niveau reiken, zou onze auto daar dan ook niet aan moeten beantwoorden? Met zijn opvallende design, krachtige connectiviteit en Over-The-Air-updates is de veelzijdige Corolla Touring Sports klaar om elk moment bijzonder te maken. Opwindend, digitaal en met een uiterst efficiënte hybride elektrische aandrijflijn van de vijfde generatie zorgt hij voor een opgewaardeerd leven.

Hybride

Vanaf € 31.940

€ 356 /maand

op bestelling

tweedehands
Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.