Land Cruiser 150

Vanaf € 63.770

op bestelling

Sinds de eerste generatie van de Land Cruiser in 1951 de berg Fuji beklom, blijft deze auto mensen over de hele wereld aanspreken door zijn vastberadenheid om ze naar elke bestemming en terug te brengen. De nieuwe Land Cruiser is nog steeds onverzettelijk, maar beschikt over nog geavanceerdere on- en offroadtechnologieën, veiligheidssystemen en krachtige prestaties om elk terrein aan te kunnen.

Diesel

9.4 l/100 km

247 g/km

Vanaf € 63.770

€ 617 /maand

op bestelling

Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.