RAV4

Vanaf € 40.650

De Toyota RAV4 is op alles voorbereid en combineert een robuust SUV-karakter op perfecte wijze met een strakke, moderne vormgeving. Hoewel deze auto er uitgesproken stads uitziet, is hij door de unieke combinatie van een hoog koppel en lage emissies ook ideaal om onder alle omstandigheden door de stad of over landwegen te rijden. Met de Toyota RAV4 rijdt u vol vertrouwen overal naartoe.

Hybride

5.8 l/100 km

132 g/km

Vanaf € 40.650

€ 439 /maand

Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.