Yaris

Vanaf € 20.520

De Toyota Yaris Hybride, onze meest compacte en zuinige hybride.
Deze stadswagen combineert sportiviteit met zuinigheid.
Beschikbaar in twee hybride varianten, 116 pk of 130pk.

Yaris GR hybride, compact ontwerp. Sterke attitude

Vind geluk om elke hoek met de nieuwe Yaris GR SPORT. Deze sympathieke stadshybride is compact en stijlvol, en bezit een unieke, charmante aantrekkingskracht. De exclusieve Dynamic Grey-carrosseriekleur en de verfijnde styling verlenen de Yaris GR SPORT een sportieve, opwindende look. De verwijzingen naar Toyota Gazoo Racing zijn te vinden in elk detail – van de nieuwe grille met ‘hot stamped’ mesh-design tot de diffuser achteraan. Grootse dingen komen in kleine verpakkingen.

Hybride

4.3 l/100 km

121 g/km

Vanaf € 20.520

€ 199 /maand

Toyota Approved Used logo

Door Toyota goedgekeurde tweedehandswagens

Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

Toyota Services

We bespreken graag welke verzekering jou kan ondersteunen, zodat je niet onder- of oververzekerd bent. Dit zijn onze verzekeringen:

Eurocare

Kocht je je wagen voor 2019? Dan heb je 5 jaar eurocare en kan je daarna verlengen. Klanten die hun Toyota na 2019 kochten, genieten van 10 jaar eurocare, mits er een jaarlijkse verlenging plaatsvindt bij het onderhoud van je wagen. Ongeval of autopech? Bij ons kan je rekenen op 24/7 wegbijstand.

Kom hier alles te weten over Eurocare.

Hybrid Servicepunt

Elke ‘Toyota Driver’ komt bij elk Erkend Toyota Servicepunt op de eerste plaats.