Wij staan op Flanders Collection Cars in de Expo Gent

Onze passie is ons werk. En dat delen we met heel veel plezier met de wereld. Samen met honderden andere oldtimerfanaten stellen we op 16 en 17 februari twee van onze old time classics tentoon.

Onze groene Toyota Celica 1600 LT, een ware blikvanger, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’70. Met zijn kenmerkende gestroomlijnde vormen en levendige groene kleur weerspiegelt deze auto de nostalgie van een tijdperk waarin autorijden nog een avontuur op zich was.

Onze witte Toyota Celica 1600 ST daarentegen heeft een ander verhaal te vertellen. Met zijn tijdloze elegantie en betrouwbare prestaties veroverde deze klassieker de harten van autoliefhebbers over de hele wereld. De 1600 ST vertegenwoordigt een periode waarin Toyota de perfecte balans vond tussen stijl en functionaliteit.

Maar daarnaast willen we tijdens Flanders Collection Cars niet alleen de auto’s tonen, maar willen we ook de passie die schuilgaat achter het behoud en onderhoud van oldtimers in de kijker zetten. Of je nu een doorgewinterde oldtimerliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van klassieke auto’s, iedereen is welkom om te komen kijken naar onze oldtimers.

Dus, heb je nog vandaag of morgen nog geen plannen? Kom dan zeker eens langs om onze old time classics te bekijken en ga in gesprek met andere autoliefhebbers.